Opinie

8,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,7
Komfort
7,8
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
8,0
Personel
8,2
Stosunek jakości do ceny
8,7

Opinie

    Fomasz
    pl

    Ocena

    7,9
    8 maja 2018

    W porządku. Polecam. Blisko centrum

    Krzysztof
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    BarbaraChachurska
    pl

    Ocena

    8,8
    6 maja 2018

    Tanio, blisko, przyjemnie.

    Wygodne łóżka, pokój zgodnie z rezerwacją przeznaczony dla 6 osób, nie więcej. Miły personel, fajna kuchnia, możliwość palenia na balkonie oraz zostawienia bagaży po wymeldowaniu.
    Zuzanna
    pl

    Ocena

    9,6
    6 maja 2018
    Lokalizacja hostelu najlepsza! Jedna ulica dzieli od rynku co bylo bardzo wygodne podczas zwiedzania. Hostel spelnil wszystkie wymagania. Bardzo dobre miejsce na nocleg podczas wyjazdu ze znajomymi.
    Arek
    pl

    Ocena

    4,6
    5 maja 2018
    Wynajęliśmy cały pokój 6 osoby pomimo, że była nas 5 aby mieć bezpiecznie wszystko schowane pod kluczem (mieliśmy sporo drogiego sprzętu). Wszystko ustaliliśmy mailowo - że klucz do pokoju będzie dostępny itp. Niestety na miejscu okazało się, że klucza nie ma. Czystość pokojów jest słaba. Materace miały ślady krwi i inne dziwne plamy. Poduszki i kołdry brzydko pachniały. Na szczęście poszewki wyglądały na świeże. Łazienki stare, zniszczone i dość brudne. Były duże problemy z ciepłą wodą. Ogólnie nie polecam
    Budynek jest prawie w samym centrum turystycznej części Lwowa. Wszędzie jest bardzo blisko - pod tym względem jest naprawdę super.
    Sebastian
    pl

    Ocena

    9,2
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    kalendarz
    pl

    Ocena

    7,1
    11 kwietnia 2018
    Pan z personelu był naprawdę pomocny i wyrozumiały :--)
    Eryk Radek
    pl

    Ocena

    7,9
    9 kwietnia 2018
    Brak bezpiecznego schowka na rzeczy - szafki bez zamków, a jeśli był zamek, to bez klucza. Łóżka wygodne, ale chwiejące się i czułem obawę, czy się nie rozpadnie aby. Brak kuchenki, więc odpada jajecznica na śniadanie, albo coś gotowanego na kolację.
    Hostel w idealnej lokalizacji: 5 min od Rynku, kilka kroków od supermarketu. W środku czysto, schludnie. Łóżka wygodne. Kuchnia dobrze wyposażona, personel mówi po polsku. łazienki czyste i nie brakuje ciepłej wody.
    Anton
    pl

    Ocena

    7,9
    21 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Radosław
    pl

    Ocena

    9,6
    23 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Malefica Lidka
    de

    Ocena

    9,2
    26 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    8,8
    3 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    5,0
    3 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marat
    pl

    Ocena

    8,8
    24 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Lu
    ch

    Ocena

    6,7
    10 kwietnia 2018

    Just fine for a short stay - friendly staff

    The hostel was overbooked and instead, an apartment was arranged for me. This was no problem, but it was confusing having to go to a different hostel than Soborniy to pick up a key, to then have to find the actual apartment. It was cumbersome and the hostel could have perhaps made this easier. Another minor issue was that wifi did not work. After calling, the manager had told me that if in the afternoon the wifi still didn't work, I could go see him at the hostel. Instead, I was met with a grumpy caretaker who plainly told me it wasn't his problem. The manager kindly offered me to give me a different room with working wifi, but having wifi access in every restaurant in Lviv, I decided the move wasn't worth it.
    The manager was always available by phone, spoke good English and was very friendly and tried to help where possible.
    Krisztian
    hu

    Ocena

    8,8
    18 marca 2018

    I would stay here again and will recommend it.

    Shower, toilet part.
    PRICES. The stuff cared about us and helped if we needed it.
    vicealigator
    pl

    Ocena

    9,6
    28 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Hanna
    ua

    Ocena

    7,9
    27 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    User
    ua

    Ocena

    8,3
    22 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Pablo
    ar

    Ocena

    10
    13 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii